Notícies de Gràcia

Aquest octubre, Raquel Gil, regidora de Comerç i presidenta de l'lnstitut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) donava a conèixer la notícia tot just uns dies abans que Laia Bonet celebrés el seu primer Consell Plenari de Gràcia. El PSC desplegava aleshores tota la seva maquinària comunicativa per a lluir a les fotos: un nou mercat de 14.350 metres quadrats d'equipament (amb 1.500 metres quadrats de verd) operatius aquest mateix mandat (abans d'acabar 2025). Tot plegat, amb la complicitat de Comuns, ERC, Junts i PP.

Consulta tota la informació, el programa i les nostres candidates per a la candidatura al Parlament de Catalunya.

https://perguanyar.cat/

Recentment s’ha constituït l’assemblea del Veïnat Amoïnat del barri de Salut, organitzada a partir de la irrupció als carrers del barri de vàries operacions immobiliàries que pretenen canviar el perfil urbanístic, humà i econòmic del seu entorn social, sobretot al voltant dels carrers Mare de Déu del Coll, Maignon i Repartidor.

El descobriment d’un espai de confinament per la venda i cria d’animals, desafortunadament, no és novetat en el nostre territori. En questa ocasió es tractava de 170 terraris amb amfibis, molts d’ells autòctons i en perill d’extinció. Des de la Cup denunciem el mercantilisme vers els animals, el comerç amb éssers vius com a mascotes no té cap justificació. Aquests animals protegits segueixen programes de reintroducció que suposen molts esforços i feina de professionals, que lluiten per conservar la biodiversitat del nostre territori.

En primer lloc, volem expressar la nostra solidaritat:

Un procés que ens porta a (re)impulsar una candidatura de i per a la Unitat Popular. Una candidatura per aquelles veïnes que creiem fermament en una alternativa a la seva #MarcaBCN. Per aquelles que lluitem per una ciutat:
✔️ Punta de llança republicana
✔️ Garant dels drets socials; l'habitatge, el treball i els serveis públics
✔️ Motor feminista, mur a la LGBTIfòbia i la violència masclista

Quina és la teva edat?

Paula Serrano: Sóc de la generació anomenada Olímpica, enguany en faig 27 anys.
Dani Vàzquez: 33 anys.

A quin barri vius?

PS: Vaig néixer a Palma (Mallorca), fa 10 anys que visc al Principat: vaig viure 2 anys prop de Manresa, 2 anys a Sants, 2 anys a Lesseps, actualment i des de fa 4 anys visc prop d'Alfons X.
DV: Actualment al Camp d'En Grassot des de fa 3 anys i mig.

Què és el què més t'agrada de Gràcia?

Pàgines